Vrijwilliger iets voor U?

VTZ-BOS beschikt over een 20-tal ervaren vrijwilligers, die allen, na een intake-gesprek met een coördinator, een verplichte basisopleiding van 10 dagdelen hebben gevolgd. Met bijscholingscursussen en bijeenkomsten worden deze vrijwilligers vervolgens op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van allerlei ziektes. Opgedane ervaringen worden met elkaar uitgewisseld in thema-bijeenkomsten.

Nieuwe vrijwilligers

U heeft een fijn leven. U zit nog vol energie maar toch wilt u die energie eens wat vaker inzetten voor een ander die bijvoorbeeld ernstig ziek is en zijn verhaal kwijt wil, of omdat zijn zorgende familie er ook wel eens een paar uurtjes tussenuit wil.

VTZ-BOS kan dan uw hulp goed gebruiken.

Na gebleken geschiktheid bij een intake-gesprek met de coördinator en na het volgen van de basisopleiding, verplichten de nieuwe vrijwilligers zich om  minstens 1 dagdeel ( 3 uur per week)  beschikbaar te zijn voor een inzet bij een cliënt. Dit wordt vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst.

Zodra een vrijwilliger wordt ingezet, onderhoudt de coördinator regelmatig contact, zodat opgedane ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

Wij nodigen u van harte uit om te solliciteren.

Gezien de samenstelling van het huidige team vragen wij nadrukkelijk ook mannen te reageren!

 

Coördinatoren

Chris van Kerrebroeck en Marjo de Vos coördineren het werk van VTZ-BOS. 


Meer weten?
Heeft u interesse in het werk dat VTZ-BOS doet? Of wilt u eerst meer weten over het vrijwilligerswerk? Bekijk ook eens ons film op  https://youtu.be/qKckEuP9w8c

De coördinatoren zullen u hier graag nog meer over vertellen. Belt u dan met een van onze coördinatoren, Chris van Kerrebroeck of Marjo de Vos via het mobiele nummer van VTZ-BOS: 06-15 620 262 . U kunt ook een e-mail met vragen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.